29 Nisan 2011 Cuma

Chatroulette Ban kaldırma ( Unban )


Chatroulette ile sesli ve görüntülü sohbet yapıyoruz. Bu esnada dünyanın heryerinden farklı kişilerle görüşebiliyoruz.Chatroulette'te karşınızdaki kişiler her zaman sohbet anlayışı sizinle aynı olmayabiliyor.Sizde uygunsuz gördüğünüz kişileri Report butonu ile Chatroulette Adminlerine bildirebiliyorsunuz. Eğer adminler de sizin report ettiğiniz kişinin gerçekten olumsuz davranışlar sergilediğini görürse Sizin internete çıkış yapmış oldugunuz IP adresinizi chatroulette'e birdaha erişememeniz için yasaklıyorlar ve böylece bu tip kişiler chatroulette bir daha giriş yapamıyor.

Chatroulette Türkiye olarak bizimde amacımız seviyeli sohbettir.Fakat her zaman bilgi paylaşımlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.Sizlerin chatroulette'i sevdiğini ve sürekli chatroulette türkiyeyi ziyaret ettiğinizi biliyoruz.Bu ilgi için teşekkür ederiz. Şimdi sizlere Chatroulette'in ban engelini nasıl rahatlıkla aşabileceğinizi göstermeye çalışacağız.

Öncelikle Chatroulette ip ban nasıl açılır ve Chatroulette ban kaldırma nasıl yapılır sorularına cevap vereceğiz. Paylaşacağımız chatroulette banını açmayı ve kaldırmayı sağlayan bir ipucudur. Chatroulette her hangi bir sebepten banlandığınızda ip adresiniz uzun bir süre bloke oluyor ve erişimde sıkıntı çekiyorsunuz.


Çözüm 1:Modemimizi resetleme

Chatroulette Banned uyarısı ile karşılaştığımızda ilk yapmamız gereken Modemimize reset atarak internet servis sağlayıcımızdan (TTNET, SMİLE ADSL, Super online adsl, Fiber internet vb.) dinamik ip adresi alıyorsak ip adresimizi alabiliriz. chatroulette den banlandığınızda öncelikle modeminizi resetleyip ip adresinizi değiştirerek rahatlıkla chatroulette giriş yapabiliriz.

Eğer Statik ip hizmeti alıyorsak bu resetleme aşaması işe yaramayacaktır.Sebebi ise nekadar reset atarsak atalım ip adresimizin aynı olmasıdır.Bu statik ip sorunumuzunb çözümü için ek sanal ip programlarına başvurmamız gerekiyor.Chatroulette türkiye olarak sizlere bu konuda yardımcı olacağız.


Çözüm 2:Sanal ip Programları

Statik ip sorunumuza kökten çözüm getirecek bu adımı dikkatlice takip etmemiz gerekmektedir.Eğer chatroulette ip ban almışssak başka bir ip ile yine chatroulette'e girebiliriz.Chatroulette ban kaldırma işi Sanal ip programları ile çok daha basit hale geliyor.Sizlere tavsiye ettiğimiz Program Real Hide İp isimli yazılım.Bu yazılımın görevi Sizin seçmiş oldugunuz ülkeden size ücretsiz bir ip atamasıdır.Programı Aşağıdan Ücretsiz indirebilirsiniz.


Chatroulette Ban kaldırma programımızı yukarıdan indiriyoruz.Rar dosyasından çıkardığımız Real hide ip isimli programımızı bilgisayarımıza kuruyoruz.Program kurulduktan sonra Hide İP butonu ile bize yeni bir ip numarası veriliyor ve chatroulette'e yeniden giriş yapabiliriz.

Çözüm 3: Alternatif Chatroulette adresleri ile giriş

Bu adım bizlere pratik gelecektir.Chatroulette'e bildiğiniz üzere Chatroulette.com üzerinden ulaşabilmekteyiz.Fakat çoğu kişinin henüz bilmediği giriş yöntemlerinden biri ise ülkelere ait oluşturulmuş Chatroulette kanalları üzerinden ip ban engeline takılmadan giriş yapabiliyoruz.

İşte o adresler:

tr.chatroulette.com
fr.chatroulette.com
it.chatroulette.com
sp.chatroulette.com
es.chatroulette.com
se.chatroulette.com
jp.chatroulette.com


yukarıdaki adreslere rahatlıkla chatroulette giriş yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder